Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

«Укрпошта» визначилася, якою буде різдвяно-новорічна поштова марка

Українці обрали найкращий ескіз поштової марки «Із Різдвом Христовим та Новим роком!».

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на «Укрпошту».

Українців зворушила ілюстрація «Роз’єднані війною», яку намалювала 11-класниця з Миколаєва Валерія Михайлова.

Ескіз створено за кордоном, куди юна авторка виїхала через безупинні обстріли її міста росіянами. На малюнку зображено дівчину й українського військового, які зустрічають свята нарізно: вона – на самоті, він – на лінії вогню.

«Неспроста саме ця ілюстрація стала лідеркою онлайн-голосування. Нині мільйони українців несуть у собі біль розлуки з коханими. І мільйони тих, кому залишається лише подумки обіймати їх крізь відстань. І мільйони тих, хто омріюють тихий і цілющий 2023-й рік для України й кожного з нас, а відтак повернення, сльози радості, зустрічі й довгі розмови», – написали представники «Укрпошти».

Друге місце віддали ескізу з українським військовим та колядниками, автором якого є Олександр Охапкін. Це заслужений художник України, що працює в галузі іконопису.

Третє місце дісталося ескізу марки, на якому художниця Ірина Бабенко зобразила воз’єднання сім’ї.

Різдвянау марку «Укрпошта» випустить у грудні, після того як обраний ескіз доопрацюють, згідно з пропозиціями учасників онлайн-голосування.

Інформатор розповідав про те, що «Укрпошта» оголосила конкурс на ескіз найкращої різдвяної марки, а також нова марка від «Укрпошти» про кримський міст надійшла в продаж 4 листопада, крім того наприкінці серпня «Укрпошта» випустила першу благодійну марку «Пес Патрон».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Ірина Мисюра 

Фото: Facebook-сторінка “Укрпошти”

Нагору