Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

В Ірпені горів легковий автомобіль

Надзвичайна подія сталася майже опівдні. Пожежники загасили автівку та врятували поряд припарковані інші транспортні засоби.

Про це Інформатор БІГ повідомляє з посиланням на Ірпінську пожежно-рятувальну частину №36.

Сьогодні, 4 січня на вул. Ветеранів Афганістану, 18Д на парковці неподалік житлового будинку загорілося авто марки “Daewoo Lanos”. Повідомлення про загоряння легкового автомобіля надійшло до надзвичайників об 11:33.

На місце виклику було направлено два пожежно-рятувальних розрахунки.  Там 12 надзвичайників виявили задимлену автівку, із салону якої було видно й вогонь. Причиною пожежі стало закорочення електропроводки.

Загоряння повністю ліквідували вже о 12:00, від автомобіля відключили акумулятор, щоби не сталося повторне займання електропроводів.

Причина загоряння авто – закорочення електропроводки

На місце виклику прибуло два пожежно-рятувальних розрахунки

Раніше Інформатор розповідав про те, як Ірпінських пожежників не пускали до води та погрожували зброєю. А також про пожежі на Бучанщині, а саме як у Ворзелі та Шибеному свічки накоїли лиха. Та про Вадима Кузаку, який рятує людей із вогню з холодною головою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Лілія Нємченко, Інна Никоненко

Фото: Вадим Кузака

Нагору