Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Гостомелі демонтують зруйновані житлові будинки

У військовому містечку триває демонтаж будинків, зруйнованих внаслідок російської агресії. Роблять це у співпраці з французькою будівельною компанією Neo Eco в рамках спеціального екологічного проєкту.

Про це повідоляє “Інформатор БІГ” з посиланням на ГСВА.

Сьогодні за адресою вул. Проскурівська, 1 демонтували черговий житловий будинок. Це п’ята розібрана пошкоджена багатоповерхівка.

До того вже демонтували чотири будинки які стали непридатними для життя внаслідок агресії армії рф: на Проскурівській 10 – за кошти ГСВА, ще три будинки: №9, №12 та №2 завдяки французькій будівельній компанії Neo Eco.

На локації працює спецтехніка. Для зменшення кількості забруднення використовують шрейдер, що дозволяє повністю переробити й утилізувати матеріали після демонтажу. Близько 80% цих матеріалів будуть використані для майбутньої відбудови.

Завдяки співпраці з компанією Neo Eco розробляється проєкт з комплексного відновлення 6 житлових екобудинків, щоб мешканці громади могли якнайшвидше повернутися додому.

Сьогодні за адресою вул. Проскурівська, 1 демонтували черговий житловий будинок

Це п’ята розібрана пошкоджена багатоповерхівка

Шрейдер, який сортує та переробляє будівельне сміття

Раніше “Інформатор БІГ” писав, що Франція допоможе відбудувати військове містечко. А також, про те, що влада Гостомеля почала допомагати жителям вивозити сміття після демонтажу зруйнованих будинків.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Дарія Сльоза

Нагору