Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Правоохоронці Київщини викрили масштабний канал збуту наркотиків і зброї

У Київській області правоохоронці ліквідували канал збуту наркотиків та боєприпасів зі щомісячним доходом у майже 2 млн грн.

Про це Інформатор БІГ повідомляє з посиланням на Поліцію Київської області.

За інформацією слідства, група осіб віком від 22 до 28 років організувала лабораторію з виготовлення психотропів та наркотичних засобів. До того ж, правопорушники спеціалізувалися на реалізації зброї.

«Кожен із членів організованої групи мав чіткі функції та обов’язки. Зловмисники працювали з власною мережею клієнтури та ретельно використовували засоби конспірації»,– йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всього правоохоронці провели понад 20 обшуків, у ході яких виявлено та вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини, мобільні телефони, грошові кошти, банківські картки, рації, набої, блокноти з чорновими записами щодо виготовлення наркотичних засобів, лабораторне обладнання, спецодяг та респіратори.

Відомо, що поліції також вдалося затримати чотирьох учасників угруповання, після чого їх помістили до ізолятора тимчасового утримання.

За фактом вчинення організованою групою незаконного придбання, зберігання та збуту бойових припасів та незаконного виготовлення, придбання, зберігання, перевезення з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин фігурантам повідомлено про підозру [ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст. 307 ККУ]. Злочинцям загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Речові докази, що були знайдені у злодіїв

Наркотичні речовини вилучені поліцією

Виявлено та вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини

Заборонені наркотичні речовини на території Київщини

Раніше Інформатор БІГ вже повідомляв про те, що співробітники поліції охорони під час патрулювання міста Буча зупинили чоловіка з наркотичною речовиною, який привернув увагу своєю дивною поведінкою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору