Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Обличчя

ОБЛИЧЧЯ РЕГІОНУ: Юрій Рибальченко та його рік під назвою “ВІЙНА”

Юрію Рибальченку 33 роки, він одружений і має двох доньок. Живе в Бучі, а сотні бучанців живуть у будинках та житлових комплексах, збудованих його компанією R-Building. Щирий, відкритий, вимогливий, задумлений, втомлений – справжній. Він боїться висоти, хоча піднімається на дахи власних новобудов, псує нове взуття на будівництві – за що іноді отримує від дружини “на горіхи” і швидше рахує побудовані квадратні метри, аніж зароблені гроші.    

Юрій Рибальченко руйнує міфи про забудовників – один із таких, начебто девелопери “гребуть гроші лопатою”. “Це точно не про мене, – заперечує Юрій, – хоча моя професія – це дійсно випробування. Грошима! І такі випробування я проходжу чи не щодня”. Чи не все що має, Юрій вкладає у бізнес та його розвиток. Відповідальніть і дотримання обіцянок, планів – передусім. Мета – виконати зобов’язання перед тими, хто очікує на власне житло. Адже Рибальченко знає, як це – жити в очікуванні. Лише торік разом із сім’єю він зміг закінчити ремонт і переїхати нарешті до власного будинку. До того часу, як не дивно, власник R-Building роками жив чи не у кожному будинку, який зводила його компанія. Отже будував і будує Рибальченко як для себе, що підвищує довіру інвесторів. Вони завжди знали в обличчя – свого сусіда, свого забудовника.

Інформатор БІГ дізнався, що перший свій заробіток Юрій отримав за… зібрану картоплю. Що працювати починав вантажником, а перший офіс компанії був у невеличкому цокольному приміщенні. Якою була сума старт-апу і як Рибальченко почав свій будівельний бізнес. Як і для багатьох українців, минулий рік був складним і для Юрія, і для його компанії. Та попри це, він не зупиняється і продовжує будувати. Яким був цей рік війни – рік з життя Юрія Рибальченка, дивіться у нашому відео.

“Це перший будинок, що ми побудували. А перший офіс компанії був у невеличкому цокольному приміщенні”, – Рибальченко

Юрій Рибальченко – руйнівник міфів про забудовників

Нові локації, що будуть сучасними кварталами

Рахує побудовані квадратні метри

Сотні бучанців живуть у будинках та житлових комплексах, збудованих компанію Юрія Рибальченка

R-Building не зупиняється і продовжує будувати

“Скільки нового взуття я “вбив” на будівництві!” – Рибальченко

Перший свій заробіток Юрій Рибальченко отримав за… зібрану картоплю

Наш традиційний бліц:

Улюблений напій?

  • Чай та ананасовий фреш

Улюблена страва?

  • Борщ

Улюблене місце в Бучі?

  • Об’єкти на яких працюємо – нові локації, що були полем, а стають сучасними кварталами

Улюблена книга?

  • Біблія

Улюблений фільм?

  • Їх досить багато – один з таких «У гонитві за щастям»

Улюблений колір?

  • Білий

Улюблена пора року?

  • Літо

Чим займаєтеся поза роботою?

  • Проводжу час із сім’єю

На чому пересуваєтесь Бучею?

  • На автомобілі

Опишіть себе трьома словами

  • Відповідальний, чесний, стриманий

Якщо знаєте цікавих людей, будь-якої професії, або з особливою історією, з якими варто познайомитись, пишіть нам! Ми покажемо яскраві “Обличчя регіону”!

Раніше Інформатор БІГ писав про Олександра Купрієнка з Ірпеня – вчителя, волонтера, інструктора з дитячого туризму та розповідав історію Олени Світлицької: від акторки до мами-блогерки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “! 

Інна Никоненко, Лесь Дерев’янко  

Нагору