Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі відбувся перший чемпіонат Донеччини з кікбоксингу WAKO Ukraine

Перший чемпіонат Донеччини з кікбоксингу WAKO Ukraine, який відбувся у Бучі, зібрав спортсменів чотирьох областей України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

До Бучанського ліцею №9 цими вихідними з’їхалися юні кікбоксери з Донецької, Київської, Полтавської та Хмельницької областей, аби позмагатися за звання найкращих. Таким чином, Перший чемпіонат Донеччини з кікбоксингу WAKO Ukraine підтримали й спортсмени з інших регіонів України. Всі вони постаралися показати високий клас майстерності.

«Найменшим учасникам чемпіонату було всього по 6 років, найстаршим — по 18. Нашу громаду на змаганнях достойно представили хлопці та дівчата з Kickboxing Club «ippon», – зазначають у Бучанській міській раді, вітаючи призерів.

Юні кікбоксери доклали усіх сил для перемоги у змаганнях

Приємні миті перемоги

Змагання – це насамперед драйв і досвід

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що танцювальна команда «Адажіо» з Ірпеня представлятиме Україну на Чемпіонаті світу 2023 у Китаї.

Також  Інформатор БІГ повідомляв, що на базі Ірпінського ліцею №1 відбулася презентація фізкультурно-оздоровчого проєкту “Учнівська ліга “Здорова Україна” для учнів та вчителів Бучанського району.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

                                                                                                                                         Інесса Швець

                                                                                                        Фото: Бучанська міськрада

Нагору