Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанська команда стала однією з переможниць «Ідеятону»

«Асоціація політичних психологів України» з Бучі увійшла до десятки команд, які перемогли в онлайн-заході «Ідеятон активної молоді»  і можуть отримати фінансування на реалізацію свого проєкту соціальної дії.

Про це  повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації.

Зазначається, що онлайн-захід «Ідеятон активної молоді» відбувся  30-31 березня в межах програми з неформальної освіти «Залучення молоді» серед молодіжних центрів (просторів/хабів), громадських організацій, ініціативних груп молоді Київщини.

«Мета «Ідеятону» – консолідації і трансформації молодіжних ідей в реалізовані проекти соціальної дії, відповідно до пріоритетних напрямків роботи з молоддю у громадах Київським обласним молодіжним центром у партнерстві з Управлінням молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації за підтримки Британської Ради в Україні», – йдеться у повідомленні.

І заважується, що за результатами «Ідеятону» команди-переможці отримають фінансування на реалізацію свого проекту. Таким чином, команди-фіналістки успішно пройшли етап оцінювання проектних заявок. Як повідомили в управлінні молоді та спорту Київської ОВА, серед експертів, котрі оцінювали проекти, були фахівці в сфері реалізації молодіжної роботи із партнерських організацій: Всеукраїнського молодіжного центру, фасилітатор програми British Council, Асоціації молодіжних працівників України, ІГС та проектний менеджер молодіжного центру.

Отже увійшли до фіналу і перемогли такі команди Київщини:

  1. «Любіма команда наших Мам» (м. Переяслав Бориспільського району)
  2. «Молодіжна рада Петрівської громади» (с. Петрівці Вишгородського району)
  3. «Молодіжка Ржищівщини» (м. Ржищів Обухівського району)
  4. МПТ «Дія» (м. Тетіїв Білоцерківського району)
  5. «Круті дівчатка» (м. Фастів Фастівського району)
  6. «bo.molodi» (м. Боярка Фастівського району)
  7. «Асоціація політичних психологів України» (м. Буча Бучанського району)
  8. «Молодіжний Простір Миронівщини» (м. Миронівка Обухівського району)
  9. «Молодіжна рада Яготина» (м. Яготин Бориспільського району)
  10. «МолодьSpace» (м. Боярка Фастівського району)

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про  те, що Київщина здобула 22 нагороди на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса ШВЕЦЬ

Ілюстрація управління молоді та спорту Київської ОВА

Нагору