Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Українські рятувальники отримали 100 електрогенераторів від Фонду Говарда Баффета

Окрім БІГ-регіону, Фонд Говарда Баффета допомагає усій Україні. Для посилення спроможності ДСНС України реагувати на надзвичайні ситуації  Фонд Говарда Баффета за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» надав українським рятувальникам 100 електрогенераторів

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на ДСНС України.

Зазначається, що ці генератори розподілять між управліннями ДСНС в регіонах, які найбільше постраждали від російського вторгнення. Мета цього кроку – допомогти рятувальникам областей України у реагуванні на надзвичайні ситуації під час повномасштабної війни рф проти України, а також допомогти їм підготуватися до інших криз.

«Ця пожертва стала можливою завдяки державно-приватному партнерству між Фондом Говарда Баффета та USAID у рамках ширшої співпраці уряду США з приватним сектором для підтримки України», – йдеться у повідомленні.

І зауважується, що загалом Фонд Говарда Баффета передає  для українських громад 310 генераторів, які розповсюдить USAID.

«Генератори забезпечуватимуть критично важливе електропостачання ДСНС під час надзвичайних ситуацій, таких як перебої в електропостачанні, спричинені ракетними атаками, та інші надзвичайні ситуації, коли електроенергія є важливою для безпеки та благополуччя постраждалих», – зауважують у ДСНС.

 Раніше Інформатор БІГ повідомляв про  те, що  філантроп Говард Баффет та бізнесмен Річард Бренсон зустрілись із батьками поліцейського Юрія Чабаха, який загинув у Бучі під час порятунку людей.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що фонд Говарда Баффета починає відбудову поліцейського підрозділу у Бородянці.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору