Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Феєрверк боксерських поєдинків

Минулими вихідними відбулися чотири змагання з боксу,  у яких взяли участь спортсмени Київщини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на управління молоді і спорту Київської ОВА.

Зазначається, що минулий вікенд для боксерів Київщини був насиченим на змагання. Здобуто й низку нагород.

Житомир. На Всеукраїнському турнірі з боксу серед молоді та жінок пам’яті майстра спорту України міжнародного класу з боксу Руслана Оглу команда Київської обласної федерації боксу здобули шість медалей. Турнір відбувся з 25 по 30 квітня у спорткомплексі “Динамо”.

Результати спортсменів Київщини такі.

Золоту медаль виборов Роман Радченко (смт Калинівка, тренер Павлик Олександр).

Срібну медаль здобула Анастасія Михайлюта (смт Калинівка, тренер О. Павлик)

Також на Київщину приїхали чотири срібні медалі: Їх  Богдан Коломієць (м. Ставище, тренер І. Самар),   Богдан Письменний (м. Бровари, тренер І. Цвітненко), Гліб Валькович (с. Чабани, тренер І. Яровий),  Радіон Сирбу (м. Славутич, тренер І. Глущенко).

Спортсмени налаштовані рішуче

Васильків. У змаганнях з боксу серед юнаків та юніорів, присвяченим Збройним силам України, взяли участь 115 спортсменів з Києва, Житомирщини,  Вінниччини та Київщини.

Київську область представляли боксери з двох Калинівок –  Васильківського та Броварського районів, Вишневого, Борисполя, Бучі, Білогородки, Пісківки, Петропавлівської Борщагівки Бучанського району, Обухова, Боярки та Василькова.

Радість і драйв дарують змагання

Боряка. Дводенний Кубок Цетенка, присвячений пам’яті майстра спорту з боксу Леоніда Цетенка, зібрав 102 юних боксерів з усіх куточків Київщини. Відбулися конкурентні та видовищні поєдинки, і найкращі спортсмени отримали заслужені нагороди.

«На турнір завітали почесні гості змагань, віце-президенти КОФБ, Сергій Дзинзирук, Віктор Постол та Володимир Матвійчук, які поспілкувалися з боксерами та провели пам’ятну фото сесію», – йдеться у повідомленні.

Заслужені нагороди для найкращих спортсменів

Ізмір  (Туреччина). Тут стартував міжнародний турнір з боксу класу “А” серед жінок, у якому бере участь збірна команда України. У складі команди – Інна Супруненко, спортсменка з Броварів, вихованка клубу «Світ боксу».

Інна Супруненко готується перемагати!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що два змагання з гімнастики відбулися цими вихідними у Бучі. Це відкриті змагання «Королівство фей» та закритий чемпіонат Київської області з художньої гімнастики.

Також  Інформатор БІГ розповідав, що житель Ірпеня здобув І місце на Чемпіонаті Європи серед дорослих із гирьового спорту

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Управління молоді і спорту Київської ОВА

Нагору