Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі відбувся перший дитячий турнір з баскетболу

Дитячі баскетбольні змагання, що відбулися сьогодні, 27 травня, у Бучанській «Академії спорту», були присвячені пам’яті воїна ЗСУ, земляка-бучанця Іллі Грабара, який загинув 24 грудня 2022 року під Бахмутом.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що учасниками турніру стали 80 спортсменів з ДЮСШ міста Києва та баскетбольної секції бучанської «Академії спорту». Змагались окремо команди  хлопців і дівчат.

Щирі побажання перемоги учасникам змагань від організаторів

«Всі учасники отримали почесні медалі та пляшки для води від співорганізатора — благодійного «Фонду імені Іллі Грабара», – йдеться у повідомленні.

Голова Фонду імені Іллі Грабара, мама Іллі – Людмила Голуб зауважила, що чемпіонат,  присвячений пам’яті Іллі  Грабара відбувся сьогодні вперше, однак є плани зробити його традиційним.

Напружені моменти змагань

« Тут, в Академії спорту започатковуємо нову традицію — такі змагання проводитимемо щорічно. Щасливі очі всіх учасників сьогодні — це те, заради чого ми працюємо, те, що мотивує нас рухатися далі», — підкреслила Людмила Голуб.

Змагання – це завжди емоції

Людмила Голуб сподівається, що такі змагання стануть традиційними

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, щоу Бучі на честь загиблого на Сході України Євгена Лебедька відкрили пам’ятну дошку на стіні будинку, у якому жив Герой.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору