Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

«Повз касу»: новий спосіб купити квиток на електричку

На залізничних  станціях Бучі й Ірпеня встановлено термінали для придбання квитків на приміські поїзди.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Укрзалізницю.

Зазначається, що у терміналах можна купити не лише проїзні квитки. А й   квитки на перевезення ручної поклажі чи багажу: велосипедів, домашніх улюбленців тощо.

Загалом термінали встановлено на на 9 станціях в Києві та регіоні. Квитки у терміналах на всі напрямки приміського сполучення Південно-Західної залізниці можна придбати на Приміському вокзалі станції Київ-Пасажирський, на Північній платформі та станціях Дарниця, Видубичі, Буча, Ірпінь, Святошино, Тарасівка та Вишневе.

Так виглядає квиток на екрані терміналу

«Розрахуватись за ці квитки можна карткою будь-якого банку або будь-якими засобами з NFC-модулем, а валідація квитків відбувається стандартним чином – скануванням на турнікетних комплексах та предʼявленням квитка контролеру в поїзді», – йдеться у повідомленні.

Такий квиток видасть термінал

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що чимало населених пунктів БІГ-регіону виникли із будівництвом Києво-Ковельської залізниці.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Укрзалізниця

Нагору