Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

За привласнення бюджетних коштів на ремонті укриття судитимуть підрядника

Під суд піде підрядник, який привласнив понад 250 тис. грн бюджетних коштів під час ремонту укриття, що виконував на замовлення КП Білогородської сільської ради.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську обласну прокуратуру.

Зазначається, що за процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури обвинувальний акт стосовно директора підрядної організації за фактами привласнення чужого майна та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України) уже скеровано до суду.

Йдеться про поточний ремонт укриття в підвалі багатоповерхівки на замовлення комунального підприємства Білогородської сільської ради.

“Директор товариства в звітній документації викривив інформацію про реальний обсяг наданих послуг та використаних будівельних матеріалів. Таким чином обвинувачений, який фактично виконав лише частину обумовлених робіт, безпідставно отримав зайві понад 250 тисяч бюджетних коштів. Це підтверджено висновками експертизи”, – йдеться у повідомленні.

В обласній прокуратурі зауважують, що досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції №1 Бучанського РУП ГУНП в Київській області.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомелі відкрили штаб з розслідування воєнних злочинів .

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору