Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В усіх громадах Київщини розпочався опалювальний сезон

Тепла осінь дозволила дещо відтермінувати старт опалювального сезону.  Та відсьогодні його розпочато в усіх без винятку територіальних громадах Київщини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що нині до тепла підключають соціальні об’єкти та житлові будинки. Працюють 1314 котелень.

Наразі в області підключено
574 дитсадки, 595 закладів освіти,  495 лікувальних закладів та 2543 житлові будинки.

“Відремонтували водопровідні та каналізаційні мережі, насосні станції, очисні споруди тощо. Підготували спецтехніку, посипковий матеріал. Підготували до роботи котельні та теплові мережі”, – йдеться у повідомленні.

Також у КОДА інформують про  створення необхідного запасу котлів, насосів і насосних станцій, теплогенераторів.

Втім, синоптики обіцяють, що нинішня зима надто холодною не буде.

“Бльшість фахівців сходяться на думці, що вона буде в Україні відносно теплою”, – зауважує ресурс Pogodnik, однак звертаючи увагу, що періодично можливі різкі перепади температури.

Тож якщо вдасться обійтися без блекаутів, то маємо нормально перезимувати.

А тим часом зима вже віє холодом. Як повідомляє Інформатор БІГ у власному Telegram-каналі, на горі Піп Іван у Карпатах вже справжня зима – зафіксовано температуру –3°С,  хмарно, і видимість обмежена.

Раніше  Інформатор БІГ повідомляв, що  представники органів місцевого самоврядування зі всієї України зацікавились досвідом “зеленої” відбудови та впровадження сучасних технологій на житлово-комунальних об’єктах Бучанської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору