Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Віталія Баранова нагородили орденом Богдана Хмельницького І ступеня (посмертно)

Легендарного “Бібу” – захисника України Віталія Баранова – посмертно нагородили орденом Богдана Хмельницького І ступеня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Указ президента України №755/2023 “Про відзначення державними нагородами України”.

В указі зазначається, що підполковника Віталія Анатолійовича Баранова нагороджено посмертно за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що під час виконання бойового завдання на Донеччині 8 жовтня помер легендарний захисник Віталія Баранова з позивним «Біба» – підполковник, командир 206 батальйону ТРО, очільник координаційної ради ветеранів у Бучі.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що оголошено збір підписів під петицією про присвоєння звання Герой України (посмертно) Віталію Баранову. Нині збір підписів триває – станом на 15 годину 18 хвилин 18 листопада зібрано 15589 підписів, при потребі 25000 тисяч. До завершення голосування залишається 55 днів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото з відкритих джерел

Нагору