Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучанській громаді розповіли про підсумки року

Допомога ЗСУ, відбудова громади, європартнерство – для Бучанської громади 2023 рік був насичений.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що громада активно допомагала нашим захисникам –  передавала автомобілі, зарядні станції, опалювальну техніку, генератори, дрони, супутникові системи тощо.

Триває й відбудова громади. Зокрема, на ці цілі було залучено з бюджетів різних рівнів майже 700 мільйонів гривень.

“У нашій громаді заплановано побудувати психологічний центр реабілітації людей з ПТСР, Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю, сучасну школу з дитсадком у Бучі, сучасні амбулаторії, нові очисні споруди тощо”, – йдеться у повідомленні.

Продуктивним був рік і в плані підтримки Бучанської громади з боку іноземних друзів та партнерів.

“Нашими побратимами та партнерами стали міста Європи та Америки, які допомагають нам відбудувати Бучанську громаду та зробити її кращою! До нас приїжджали делегати із різних країн світу, аби на власні очі побачити громаду, яка пережила окупацію росіян, поспілкуватися з очевидцями подій та розповісти іншим”, – зауважують у Бучанській міській раді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що під час повномасштабного вторгнення Київщина продовжує залучати міжнародні інвестиції та реалізовувати масштабні проєкти у регіоні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору