Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

“Ласкаво просимо до пекла”: “Укрпошта” випустить конверт, за який проголосували 200 тис. українців

Компанія “Укрпошта” анонсувала випуск нового патріотичного конверту “Ласкаво просимо до пекла”, а також нову марку на конверті – “Тризуб”.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал генерального директора “Укрпошти” Ігоря Смілянського.

“Цього місяця ми планували змінити військову тему на культурну, щоб трішки вас розвантажити. Але, завдяки нашим ЗСУ, відбуваються такі події, що ми не можемо не задокументувати їх так, як це вміє Укрпошта”, – написав генеральний директор.

“Укрпошта” додала до патріотичної колекції символічний маркований конверт «Ласкаво просимо до пекла». На ньому зображено президента країни-агресора, який стоїть перед мапою України, а на плечі путіна –  рука, якою боєць Збройних сил України стримує злочинця.

А зверху конверту розмістили марку “Тризуб”: “Як наш символ, на який орки реагують, як вампіри на часник — особливий рівень захисту”, – пожартував Ігор Смілянський.

Також  це перший маркований конверт військового часу, за дизайн якого проголосувало понад 200 тисяч українців.

Точну дату запуску продажів обіцяють вже скоро оголосити.

Як повідомляв Інформатор, в Ірпені у День знань, 1 вересня, в школі №1 презентували нову благодійну марку “Укрпошти”, яка присвячена відомому помічнику українських саперів – псу на ім’я Патрон. Самого чотирилапого героя також показали школярам.

На презентації був також присутній президент України Володимир Зеленський.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Telegram-канал Ігоря Смілянського

Нагору