Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Деокупована Київщина: поліція виявила три російські катівні, дві з яких у Бучі

Після деокупації Київщини, поліція виявила на звільнених територіях три російські катівні. Дві з них були у місті Буча. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Укрінформ.

Поліція повідомила, що після деокупації Київщини, на території Київської області було виявлено наступні місця катувань: у підвалі дитячого табору «Променистий» у місті Буча – 5 тіл, на перетині вулиць Яблунської та Склозаводської у місті Буча – 8 тіл, у підвалі села Шевченкове Броварського району – 6 тіл.

Правоохоронці за цими фактами вносили відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

«Кримінальні провадження за цими кримінальними правопорушеннями були передані за підслідністю до СУ ГУ СБУ у місті Києві та Київській області для здійснення досудового розслідування», – наголосили в поліції.

Раніше Інформатор показував підвал жаху, що був катівнею окупантів у дитячому санаторії в Бучі. А також повідомляли, що поліція встановила 5 військових злочинців рф: за день у Гостомелі рашисти вбили 11 та поранили 15 цивільних.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “!

Анна Вусань

Нагору