Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Поліція шукає свідків березневого розстрілу окупантами евакуаційної автоколони в Ірпені

Нацполіція просить відгукнутися свідків розстрілу військовими рф колони автомобілів в Ірпені. Внаслідок цього воєнного злочину загинули та були поранені цивільні особи, зокрема й мала дитина. 

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Telegram-канал Нацполіції “Воєнні злочини в м. Ірпінь”.

За даними правоохоронців, російські окупанти розстріляли автоколону 6 березня о 8:00 ранку. Сталося це на вул. О. Кошового біля будинку №13.  

Якщо ви були свідком цього злочину, евакуаціювалися через с. Стоянка і маєте запис із відеореєстратора або інші фото- чи відеоматеріали, – поліція просить повідомити про це в коментарях або зателефонувати за номером (068) 046-16-55.

Правоохоронці нагадують: якщо ви стали свідком воєнних злочинів, скоєних окупантами в місті Ірпінь, обов’язково повідомте про це на вказаний номер або в Telegrm-канал.

Колону з цивільними, які намагалися евакуюватися, російські окупанти обстріляли вранці 6 березня

Внаслідок обстрілу загинули та були поранені цивільні жителі, зокрема й дитина

Поліція просить відгукнутися всіх, хто був свідком розстрілу автоколони в Ірпені

Правоохоронці нагадують: якщо ви стали свідком воєнних злочинів, скоєних окупантами в місті Ірпінь, обов’язково повідомте про це

Як уже повідомляв Інформатор, поліція також шукає свідків розстрілу таксі в Ірпені, в якому загинув водій та сім’я з немовлямочевидців розстрілу авто Mitsubishi Colt в Ірпені, внаслідок чого загинули двоє людей та авто волонтерів в Ірпені, внаслідок якого загинув чоловік; шукає очевидців обстрілу ЖК “Дубовий Гай” в Ірпені, внаслідок якого у березні загинули жінка із сином, а також свідків розстрілу авто в Ірпені, в якому загинув актор Павло Лі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інна Никоненко

Фото, відео: Нацполіція

Нагору