Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Кінологиня з Київщини здобула срібну нагороду чемпіонату України з гирьового спорту

Катерина Бєляєва, співробітниця Кінологічного центру поліції в Київській області, відділення якого знаходяться в Ірпені та Вишневому, стала срібною призеркою чемпіонату України з гирьового спорту, що проходив у Буковелі.

Інформатор БІГ поспілкувався зі спортсменкою та дізнався, що Катерина майстер спорту з легкої атлетики та гирьового спорту, учасниця багатьох різноманітних чемпіонатів та турнірів, як всеукраїнських так і світових.

“Два дні поспіль змагалася у двох дисциплінах – поштовху двох гирь вагою 24 кг довгим циклом та двоборстві. В обох дисциплінах посіла друге місце”, – зазначає спортсменка.  “Результат далекий від особистого, могла б і краще та далася взнаки відсутність регулярних тренувань. Але зробила те, на що об’єктивно розраховувала. І це добре”.

До Буковелю, як завжди на змаганнях з кінологинею приїхали її чотирилапі напарники – бельгійські вівчарки малінуа: Vayda, службово-розшукова, та Bentley, детектор з пошуку вибухівки. У перервах між змаганнями хвостаті підтримували та допомагали налаштуватися.

“Дякую моїм чотирилапим антидепресантам за те, що вони є. Без підтримки моїх “пиріжечків” (так лагідно Катерина називає своїх підопічних) мені було б важче. Тепер потрібно повернутися до спортивної форми та йти до нових звершень”.

“На жаль, через брак часу для повноцінного циклу тренувань довелося відмовитися від участі в чемпіонаті Європи. Зараз зосереджусь на підготовці до всеукраїнських змагань, які відбудуться у вересні”.

Спортсменка розповідає, що зі спортом на “ти” з самого дитинства. Займалася легкою атлетикою, перетягуванням канату, ось зараз гирьовим спортом. Має чимало здобутків та титулів. Ось деякі з них: майстер спорту та багаторазова чемпіонка України з легкої атлетики (метання молоту), учасниця чемпіонату світу та Всесвітніх ігр-2008 з перетягування канату. Майстер спорту, багаторазова чемпіонка та призерка України, двічі чемпіонка світу за версією WKSF та чемпіонка світу за версією IUKL з гирьового спорту.

Катерина, окрім спорту та служби в поліції, займається громадською діяльністю, проводить роботу з пораненими бійцями у шпиталях. Також з дітками, які потребують уваги.

Катерина Бєляєва під час змагань

Нагородження переможців та призерів

Катерина Бєляєва, співробітниця Кінологічного центру поліції в Київській області

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що в Ірпені відкрили перший в Україні притулок для тварин європейського зразка. Розташований він по вулиці Покровська, 1-Щ та про те, що в Ірпінь прибули поліцейські вівчарки з Нідерландів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: Катерина Бєляєва

Нагору