Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Гостомельській СВА з’явилась гаряча лінія і буде аудит

Начальник Гостомельської селищної військової адміністрації Сергій Смаль розповів, що ініціював перед начальником Київської ОВА проведення аудиту всієї діяльності Гостомельської СВА.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Сергій Смаль оприлюднив коротке звернення, у якому спочатку нагадав жителям громади, що 8 червня Указом Президента його призначили на посаду начальника Гостомельської селищної військової адміністрації.

Він розповів, що його мета – відновити громаду шляхом будівництва і відновлення будинків, які постраждали внаслідок агресії рф.

«А найголовніше – створити умови для того, щоб всі жителі Гостомельської громади повернулися у свої домівки. Будемо працювати чітко, злагоджено, у правовому полі. Для мене дуже важливо – мати зв’язок з громадою, чути кожного, хто проживає на території Гостомельщини», зазначив очільник СВА.

Для цього в Гостомельській громаді відсьогодні працює гаряча лінія за телефоном: 063 578 7371.

Сергій Смаль пообіцяв постійно звітувати про виконані заходи, і зазначив, що відповідний план буде розроблений і представлений громаді його командою упродовж найближчих днів

«Я ініціював перед начальником Київської ОВА проведення аудиту всієї діяльності Гостомельської селищної військової адміністрації», – також повідомив Сергій Смаль.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що 9 червня начальник Київської ОВА Руслан Кравченко під час робочої поїздки до Гостомеля представив громаді новопризначеного голову Гостомельської селищної військової адміністрації – Сергія Смаля.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору