Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Огляд

ТОП-6 блогерів БІГ-регіону

Соціальні мережі займають неабияке місце у житті людей. Кожен підбирає для себе те, що йому буде цікаво спостерігати щодня у стрічці: рукоділля, спорт, розваги, бізнес чи особисті блоги, що поєднують в собі багато різних речей. Сучасні блогери руйнують стереотипи про ідеальне життя, часто демонструють ту сторону, що люди не звикли бачити у соціальних мережах. Реалії життя й материнства, правда про спорт, корисні поради, справжні емоції – усе це блогери демонструють на своїх сторінках на різних платформах. У кожного своя тематика та подача матеріалу, але люди знаходять на їхніх сторінках щось життєве та цікаве.

Сьогодні Інформатор БІГ розповість вам про ТОП-6 блогерів БІГ-регіону, на сторінках яких ви можете знайти для себе щось нове та цікаве. Під пильне око Інформатора потрапила платформа Instagram – там ми і знайшли ТОП-6 блогерів Бучанського району.

  1. Яна Антонова (ioannaivashka)

Яна Антонова – учасниця телепроєкту «СуперМама» на каналі СТБ, що має мільйони шанувальників. Сторінка жінки зібрала 10,5 тисяч фоловерів, які уважно стежать за життям Яни та її реальністю. Крім того, що вона брала участь у проєкті, Яна Антонова займається також рукоділлям – створює іграшки, аксесуари та прикраси, нарощує вії, а також створює векторні ілюстрації. Для кожного з хобі Яна має окрему сторінку в Instagram. А на основній сторінці вона розповідає про материнство, життя, участь у проєкті, оглядає заклади харчування, публікує результати фотосесій з мотивуючими підписами. Проживає Яна разом з родиною у місті Ірпінь.

  1. Олександра Рудченко (alexandra.rudchenko)

Коли ви перейдете на профіль Олександри, то помітите цікаву річ – блогерка теж знімалася у проєкті «СуперМама» на СТБ. Проте на своєму акаунті вона розповідає про цікаві рецепти різноманітних страв, ділиться оцінкою серіалів та рекомендує щось нове до перегляду, та, звісно, висвітлює життя своє родини. Раніше блог Олександри був зовсім про інше… Жінка активно ділилась порадами, спостереженнями та курсами, що стосуються інтимного життя. У своєму блозі Олександра зазначила, що вона пройшла шлях від 18+ блогера до домогосподарки. За профілем Олександри стежить 23,4 тисячі читачів.

  1. Ігор Бубнов (buba_fanat)

Ігор Бубнов або «Буба» – тренер, який проживає в Ірпені та має власну спортивну студію. У своєму блозі Ігор активно розповідає про свою любов до спорту, гарних жінок та татуювань. Ігор був також учасником проєкту «Наречена для тата» на тому ж телеканалі СТБ, де фігурували попередні дві блогерки. В основному акаунт Ігоря побудований на спорті: відео з тренувань, розповіді про фізичні навантаження, правильне харчування. Крім того, Бубнов часто висвітлює у сторіз стиль одягу, опитування, прямі трансляції, де він спілкується з читачами. За акаунтом Ігоря стежать 29,7 тисяч читачів.

  1. Юлія Петракова (tea4erka)

На профіль Юлії підписано 54,2 тисячі читачів. «Та сама нетипова з Бучі» – так про себе Юлія заявляє у шапці свого Instagram. Петракова викладає англійську мову у своєму блозі у цікавому та простому розмовному форматі. Крім англійської, у блозі часто фігурують мотиваційні відео та фото, спільні фотосесії з чоловіком та сином. Жартівливі відео про професію викладача англійської мови теж можна знайти у профілі Юлії.

2. Анна Сулима (anna_sulima)

Анна Сулима – учасниця проєкту «Топ-модель по-українськи». У блозі Анни Сулими зазначено, що наразі вона проживає у Лос-Анджелесі, однак має житло в Ірпені, яке було зруйноване під час активних бойових дій на Київщині. Анна розповідає у своєму акаунті про життя за кордоном, ділиться результатами фотосесій, ділиться фото з різних країн, публікує рецепти та окремо виділяє історії для своїх песиків.

У Анни 260 тисяч підписників в Instagram, і, можливо, її сторінка вас зацікавить!

  1. Альона Чарінцева (alena__charintseva)

Альона Чарінцева має найбільшу кількість підписників з усіх перелічених блогерів – 385 тисяч. Вона є переможницею 3 сезону проєкту «Екси», щасливою дружиною та 25 грудня, на Різдво, стала мамою Амірана. На пологах була присутня фотографиня, тож блогерка зараз ділиться чуттєвими світлинами і особливо у сторіз не виходить, насолоджується новим статусом: “Мами”. У блозі Альона ділиться подробицями свого життя, розповідає про нелегке дитинство та юність, адже з ранніх років вона була змушена працювати, щоб допомогти мамі. Це її історія та шлях, яким вона ділиться й завжди відверто відповідає на будь-які питання читачів. Також Альона публікує у своєму акаунті фотосесії, рецепти, психологію, гумористичні відео про вагітність й не тільки. Кілька місяців тому вона з чоловіком переїхала в Ірпінь, де тепер будують своє щасливе життя. Сторіз Альони прості, життєві та теплі, тому її аудиторія постійно збільшується.

Раніше “Інформатор БІГ” писав про ТОП-5 тревел місць Київщини, ТОП-5 спортсменів БІГ-регіону та ТОП-5 фільмів про повномасштабну війну у БІГ-регіоні

Нагору