Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Гостомелі допомагають обігріти помешкання

З 27 по 29 грудня включно родини військовослужбовців Гостомельської громади, які подавали заяви на отримання матеріалів для опалення, можуть їх отримати. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську СВА.

Зазанчається, що така допомога надається відділом соціального захисту населення Гостомельської селищної військової адміністрації у межах розробленої програми з підтримки незахищених верств населення громади.

“…Закупили 2 000 м³ дров та вже розпочали видачу для родин військовослужбовців. Усі родини військовослужбовців, які подавали заяви на отримання матеріалів для опалення можуть отримати їх з 27 по 29 грудня включно”, – йдеться у повідомленні.

Також Гостомельська СВА повідомляє, що дрова видаються  з 9:00 до 15:00 у Гостомелі,  по вулиці Свято-Покроській – на пилорамі Коваленка Р.В.

“Також більшість мешканців села Мощун, Горенки та Озер вже отримали дрова для опалення власних домогосподарств. З наступного тижня опалювальні матеріали зможуть отримати мешканці, які подали заявки та відносяться до таких категорій: особи з інвалідністю; багатодітні родини; ліквідатори та постраждалі від аварії на ЧАЕС.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що, використовуючи застосунок Дія, власники зруйнованого житла можуть використати житлові сертифікати в Дії для купівлі нових помешкань.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору