Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Наслідки ракетної атаки на Львів: загинуло 10 осіб

Рятувальники завершили пошуково-рятувальні роботи у Львові.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на ДСНС України.

Зазначається, що внаслідок удару російської ракети у багатоповерхівку Львова загинуло 10 осіб. Поранено – 45 осіб, з яких троє дітей.

Більшість із загиблих – люди старшого віку.

Із сумом і глибоким співчуттям рідним повідомляємо їхні імена.

Анастасія, 32 роки

 Мирослава, 60 років

Михайло, 35 років

Ірина, 63 роки

 Ольга, 66 років

Світлана, 71 рік

 Ольга, 68 років

Валерій, 67 років

 Інна, 55 років

Ольга, 56 років

Пошуково-рятувальні роботи тривали понад добу.

Нині розібрано вже майже 77% завалів.

«Розгорнуто 9 наметів для розміщення та харчування постраждалих, надання їм психологічної допомоги (ДСНС – 2, Червоний Хрест – 2, волонтери – 4 та місцеві органи влади – 1)», – йдеться у повідомленні.

І зауважується, що зранку на місці події працюють 7 психологів ДСНС та 2 – Нацполіції. Психологічну допомогу отримали 363 особи.

Рятувальники працювали і при світлі ліхтарів

«Дякую рятувальникам, поліцейським, комунальникам та всім небайдужим, хто долучався до цілодобового розбору завалів. Родинам та близьким загиблих – наші співчуття. росія поплатиться за вбивства наших людей», – наголосив очільник МВС Ігор Клименко.

Фахівці ретельно проводили роботи

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у ніч на 6 липня ворог здійснив найбільшу з початку повномасштабного вторгнення атаку на цивільну інфраструктуру Львова.

Також Інформатор БІГ розповідав, що у Львові було зачинено 10 укриттів: поліція Львівщини відкрила кримінальну справу за залишення людей у небезпеці.

За повідомленням Інформатора БІГ, сестра та мама журналіста «Варти» Володимира Садового – серед чотирьох загиблих внаслідок ворожої атаки на Львів. Сім’я іншого медійника встигла в укриття за кілька хвилин до «прильоту».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: ДСНС України

Нагору